by-dero vastgoed
Lokerenbaan 39 9240 Zele
T.052 45 76 09
E.info@by-dero.be

Pontrave appartementen

Appartement

Burgemeester Michel Du Tré-straat 1/B0.5, 9250 Waasmunster Bekijk op kaart
Ref: Appartementen Pontrave

Delen

1 badkamer
bouwjaar: 2022

Residentie Pontrave is prachtig gelegen aan de rand van het groen langsheen de Durme in Waasmunster. Op een wip sta je middenin de natuur. Via talrijke wandel- en fietspaden kan je op ontdekking tussen velden, weilanden en bossen. Bovendien liggen winkels, recreatie, cafés en restaurants gewoon om de hoek. Ook de E17 bevindt zich op slechts enkele kilometers. De residentie bestaat uit 2 moderne urban villa’s die elk beschikken over 11 zongeoriënteerde appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Allemaal maken die maximaal connectie met het landschap. Via grote ramen geniet je van veel daglicht in huis en ben je op elk moment van de dag verbonden met de natuur. Vanaf de hoogst gelegen appartementen zie je zelfs de Durme liggen. Ook de ruime terrassen (tot 41m2) benadrukken de link met de omgeving. Ze zijn opgevat als echte buitenkamers waar je bij mooi weer tot rust komt middenin het groen.
  
Verder wordt je appartement tot in de puntjes afgewerkt, van de keuken en woonkamer tot de slaapkamers. Uiteraard heb je daarbij de nodige inspraak, zodat je jouw toekomstige thuis kunt inrichten volgens jouw stijl en wensen. Er wordt ook volop ingezet op hernieuwbare energie, zodat je geniet van een lagere energiefactuur. Vloerverwarming op een warmtepomp en zonnepanelen zorgen er mee voor dat je appartement een E-peil van amper 20 behaalt. Dankzij de huidige fiscale maatregelen kan je daardoor tijdens de eerste 5 jaar de onroerende voorheffing terugvorderen. Tot slot beschikt de residentie over 33 overdekte parkeerplaatsen. Als bewoner heb je je eigen parkeerplaats, die is inbegrepen in de prijs. Ook bezoekers kunnen hun auto gemakkelijk kwijt op een ruime parking.
     
6% BTW
Wil je dit pand kopen als natuurlijk persoon (niet als vennootschap) en wordt dit je enige eigen privéwoonst voor minstens 5 jaar, dan kom je bij dit project in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van 6%.
Heb je vragen bij de voorwaarden? Neem dan snel contact met ons ► 052 45 02 58.
Opgelet : dit is een tijdelijke maatregel. Wees er tijdig bij.

Naam
Charlotte De Roover
E-mail
info@by-dero.be

Gelijkvloers

Eetkamer
Badkamer
Keuken
Berging
Toilet
Fietsenberging
Gemeenschappelijk
Parkeerplaats
1 parkeerplaats is inbegrepen. Extra parkings te koop.

Gemeenschappelijke delen

E peil
20

Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonnepanelen
Ja

Bouwjaar
2022
Beschikbaar
Bij oplevering
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven