Realisaties (residentieel)

Hieronder vindt U enkele van onze gerealiseerde projecten.

RESIDENTIE 'HET ANKER' ZELE

Dit project omvat 2 mooie handelspanden, 9 luxe-appartementen met ruime terrassen en 19 comfortabele gelijkvloerse overdekte autostaanplaatsen. Residentie Het Anker is met haar exclusieve ligging op de Markt van Zele gelegen in de woonkern van deze gemeente.
De naam van deze residentie werd ontleend aan het 
meest bekende gasthof en feestzaal van de gemeente. De historische voorgevel werd volledig gerenoveerd en mee opgenomen in de globale architectuur van dit imposante gebouw met karaktervolle uitstraling. Van binnenuit heeft men een mooi uitzicht op het gehele marktplein en kan men genieten van de gezelligheid van de wekelijkse markt. Aan de achterzijde kijkt men uit over de groene boorden van Zele.

Bouwjaar : 2020
Residentie 'Het Anker' is inmiddels uitverkocht.

RESIDENTIE 'DE BONNETTERIE' ST.NIKLAAS

Residentie 'De Bonnetterie' omvat een handelspand en 6 appartementen met zeer ruime terrassen. De appartementen hebben aan de achterzijde een aangenaam zicht op het groen van het bekende Casinopark. De naam van deze residentie wordt ontleend aan de destijds meest florerende industrie van de Stad Sint-Niklaas, namelijk de breigoedindustrie. Bovendien is deze residentie gelegen in de meest florissante winkelstraat van Sint-Niklaas, namelijk de Stationsstraat.
Aanpalend heeft Dero Construct meegebouwd aan een groot kantorencomplex waarin niet alleen de kantoren van Accuria (sociaal secretariaat voor verschillende sectoren) gehuisvest zijn, maar waarin ook de kantoren van de Confederatie Bouw Waasland en de kantoren van de Federale Verzekeringen ondergebracht zijn.

Bouwjaar : 2019
Zowel een aantal appartementen als het handelspand staan nog te koop.

RESIDENTIE 'DE WAGENAAR' ZELE

Dit project met 6 appartementen situeert zich vrij centraal in de gemeente, doch is gelegen in een uiterst rustige straat.
De naam van deze residentie werd ontleend aan de naam van deze straat.
De voorgevel van deze residentie werd verrijkt met een 
fronton dat de beeltenis van een wagenmenner voorstelt.

Bouwjaar : 2019
Residentie 'De Wagenaar' is inmiddels uitverkocht.

RESIDENTIE ''T MOER' ZELE

Residentie 't Moer is gevestigd midden in het commerciële hart van Zele.
In dit vrij omvangrijk project zijn 
2 kantoren en 17 appartementen gehuisvest alsook een ruime ondergrondse parkeergarage met een of meerdere autostaanplaatsen per appartement.
Om de continuïteit van een op deze site van oudsher gevestigde dienstverlenende instelling blijvend te verzekeren, werd dit project uitgevoerd in twee aan elkaar palende fazen.

Om het geheel een individualistisch karakter te geven, werd aan de straatgevel van de tweede en grootste fase een architectuur meegegeven die doet denken aan geschakelde herenhuizen.

Bouwjaar : 2014

RESIDENTIE 'MIRA' HAMME

Dit omvangrijk project werd gerealiseerd in samenwerking met een farmaceutische groep.
Het omvat 
16 appartementen, een apotheekwinkel en tal van ondergrondse en bovengrondse autostaanplaatsen. Tijdens de bouwwerken werd de werking van de apotheek permanent verzekerd.
Op het zelfde terrein werd achteraan door Dero Construct een 
farmaceutisch sorteer- en distributiecentrum gebouwd.
De architectuur van dit gebouw is warm-zakelijk en is zeer beeldbepalend in dit ietwat verouderde commerciële centrum van de gemeente Hamme.

Bouwjaar : 2017

RESIDENTIE 'NEDERKOUTER' GENT

Deze monumentale residentie situeert zich in het historische centrum van Gent.
De twee voormalige herenwoningen werden reeds eerder samengevoegd tot een grote interieurzaak, maar werden door Dero Construct met respect voor het verleden grondig gereconverteerd tot 2 ruime handelspanden en 12 ruime luxe-appartementen met ruime terrassen, waarbij de voorgevel, de achtergevel, de originele trap, de prachtige kelders, bepaalde plafonds en bepaalde dakgedeelten behouden werden.
Aan de achterzijde heeft men een wijds vergezicht over het water en het groen van de welgekende Coupure.

Bouwjaar : 2010

RESIDENTIE 'ARTEMIS' VILVOORDE

Dit project in Vilvoorde is opgetrokken in een warm-zakelijke architectuur.
In samenwerking met een bekend Belgisch kledingmerk is dit project in 
een van de belangrijkste handelsstraten van Vilvoorde tot stand gekomen: op het gelijkvloers bevinden zich dan ook de kledingwinkels, met daarboven op de verdiepingen 15 appartementen met een grote variëteit aan groottes. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 luxueuze penthouses met grote terrassen, van waarop men kan genieten van een prachtig vergezicht.
In de ondergrondse verdieping bevinden zich de autostaanplaatsen.

Bouwjaar : 2006

RESIDENTIE 'AMARYLIS' HAMME

Met haar bloemennaam is residentie Amarylis gelegen aan een wat groenere rand van de gemeente Hamme. Dero Construct bouwde deze residentie omdat men in de onmiddellijke omgeving allerlei accomodaties heeft zoals ruime winkelmogelijkheden in een supermarkt, een sporthal, enz.
Het project omvat 
naast een handelspand ook 15 appartementen met een ruime variatie qua grootte, met voor elk een of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen.
Door haar ligging aanpalend aan een kasteel met park, biedt dit project een 
zeer aangename en rustige woonervaring.

Bouwjaar : 2007

RESIDENTIE 'WELVAERT' LOKEREN

Residentie Welvaert te Lokeren dankt haar naam aan de bekende kunstschilder Ernest Welvaert, welke eveneens in Lokeren geboren is. Hij was een verheerlijker van het landschap van het land van Waas.

Midden in het commerciële centrum van Lokeren gelegen, valt dit beeldbepalend gebouw onmiddellijk op door zijn standingvolle uitstraling. Bij het nemen van de lift, geniet je op elke hoogte van een spectaculair zicht op de Stationsstraat.
Naast 
9 luxe-appartementen met ondergrondse autostaanplaatsen is in dit gebouw ook de alom bekende Standaardboekhandel gevestigd.

Bouwjaar : 2005