OVER ONS


Dero Construct werd opgericht in 1989 en groeide al snel uit tot een gerenommeerd dynamisch bouwbedrijf klasse 8, met een honderdtal bekwame en enthousiaste medewerkers. De kantoren zijn gevestigd in Zele, een prima uitvalsbasis voor werven die zich hoofdzakelijk situeren binnen de driehoek Antwerpen - Brussel - Kust, voor de private (business-to-business) en openbare sector. 

Dero Construct onderscheidt zich als polyvalente partner, met opmerkelijke realisaties en ervaringen binnen de diverse domeinen van de utiliteits-, industrie- en kantoorbouw, voor specifieke werken ten behoeve van de industrie (voeding / chemie / textiel /…), voor renovatieprojecten allerhande en nieuwbouw van meergezinswoningen met dikwijls complexe ondergrondse constructies. Tenslotte is Dero Construct ook steeds getrouwe partner gebleven voor de kleinschalige projecten (karweiwerken) van de regionale industrie, overheden en instanties allerhande, met hiertoe specifiek bedoelde uitvoeringsploegen. 

Geheel autonoom, dan wel ook in samenwerking met een specifieke partner, is Dero Construct tevens actief in de projectontwikkeling (kmo-zones, appartementen, …) via meerdere projectvennootschappen, waarbij de ervaringen met brownfieldsites en een vlotte samenwerking met (lokale en hogere) overheden voorop staan.

 

EERLIJKE PRIJS, HOOGSTAANDE BOUW.

Dero Construct beschikt na 30 jaar over heel wat bouwkundige expertise, welke zeer regelmatig geconsulteerd wordt door het getrouwe cliënteel. De expertise van een bouwfirma waarbij de kwaliteit en prijsbewuste realisatie van uw project centraal wordt gesteld. Terwijl de esthetiek de nodige aandacht verdient, wordt op zoek gegaan naar een economische, functionele oplossing met duurzame materialen volgens de geldende normen, ethisch verantwoord en gebruikers-gedreven.

 

EEN VEELZIJDIG BOUWBEDRIJF GEDRAGEN DOOR IJZERSTERK TEAMWORK: UW MEERWAARDE VOOR ALTIJD

Als ervaren en betrouwbaar algemeen bouwbedrijf begeleidt Dero Construct haar klanten en bouwpartners in het samen realiseren van hoogkwalitatieve bouw- en renovatieprojecten. Hiertoe wordt niet enkel de nadruk gelegd op het kwalitatief technische aspect, maar ook op de transparante flexibele structuur van het bedrijf voor zowel klanten als medewerkers. 

Al van bij het begin, hetzij na contractvorming, hetzij zelfs voorafgaand aan enige bouwaanvraag, is Dero Construct uw partner en wordt nauw samengewerkt met zowel de bouwheer, architect als studiebureau, om uw bouwproject voortdurend te optimaliseren en te coördineren tot de oplevering ervan. Dit mede dankzij een stevig uitgebouwd netwerk van gespecialiseerde onderaannemers, architecten, ingenieursbureaus, openbare besturen,… op maat van uw project. Samen met deze partijen wordt gestreefd naar een duidelijke, transparante communicatie en langetermijnrelatie

Om dit alles te bereiken zijn alle geledingen van het bedrijf eenvoudig bereikbaar, met korte communicatielijnen, zodat alle medewerkers van Dero Construct zich maximaal verantwoordelijk achten maar bovenal trots zijn op wat ze voor u kunnen betekenen. Het succes van Dero Construct wordt mede gedragen door de kunde, kennis en het enthousiasme van de medewerkers. 

Bij het aantrekken van die medewerkers is er vanwege de directie, naast de interesse voor de scholing en ervaring, bijzondere aandacht voor de intentie tot betrokkenheid en collegialiteit binnen een boeiende en veilige werkomgeving

Voor u vormen zij een ijzersterke basis waarop we samen kunnen bouwen.

Social media