Realisaties (industrieel)

Hieronder vindt U enkele van onze gerealiseerde projecten.

SITE 'ZEVENSTERRE' ZELE

Verkavelen van een brownfieldsite met als doel het herindelen en herbestemmen van leegstaande, verwaarloosde en onderbenutte gebouwen en braakliggende terreinen, waarbij in aansluiting met het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoerings Plan “Industriepark“, een variëteit van kleinere loten en grotere loten nagestreefd werd, allen bestemd voor vestiging van bedrijven en aanverwanten. Hierbij werden bestaande gebouwen behouden en gerenoveerd.
Door het verkavelen van de site beoogt het project het herindelen en herbestemmen van leegstaande, verwaarloosde en onderbenutte gebouwen en braakliggende terreinen, waarbij in aansluiting met het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoerings Plan "Industriepark", een variëteit van kleinere loten en grotere loten nagestreefd wordt, allen bestemd voor vestiging van bedrijven en aanverwanten.

Bouwjaar : 2012

SITE 'PONTRAVE' WAASMUNSTER

Pontrave schenkt je een thuis in een autoluwe woonbuurt op een groene site nabij de Durme, aan de rand van de dorpskern van Waasmunster. Je woont er rustig, op een zucht van de basisschool, winkels, een gloednieuw sport- en cultuurcentrum, en talloze fiets- en wandelroutes. Bovendien ben je in geen tijd op de E17 en N16.
Het project omvat 11 sleutel-op-de-deurwoningen, voorzien van 1 badkamer, 2 toiletten, 3 slaapkamers en een volwaardige polyvalente zolderruimte. De architectuur is modern met veel aandacht voor licht en ruimtelijkheid: je geniet van open ruimtes, grote glaspartijen en een perfecte oriëntatie op het zuiden of zuidwesten. Een groot terras en aangelegde tuin zorgen voor verankering in het groene landschap. Bovendien is alles tot in de puntjes afgewerkt, van de keuken tot de buitenomgeving.


Bouwjaar : 2020